Άρθρα

ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΠΕΦΤΑΣΤΕΡΙΑ 2023 στο Κτήμα Πομόνια

Το Σάββατο 12 Αυγούστου 2023, τη βραδιά των πεφταστεριών, το Κτήμα Πομόνια θα ανοίξει για τρίτη συνεχή χρονιά, για να υποδεχθεί το κοινό σε μια μοναδική βραδιά.
Κάτω από τον έναστρο ουρανό ένα μελωδικό νήμα, η φωνή και το τραγούδι του Αλέξανδρου Δημητρόπουλου θα ενώσει δύο φωνές, θα ενώσει ποίηση και παραμύθι, παρόν και παρελθόν, αναπνοές αστεριών, γης και ουρανού, πέτρας και θάλασσας. Θα ενώσει τη φωνή της ποιήτριας Έλλης Γιαννακοπούλου και τη φωνή της αφηγήτριας Άννας Φέρμελη.
Τα αστέρια θα πέφτουν και η “Αναπνοή” της Έλλης Γιαννακοπούλου σε ένα ταξίδι συναισθημάτων θα παρασύρει τους θεατές σε λογισμούς, αναμνήσεις, καρδιοχτύπια, ανησυχίες, συγκινήσεις και σε ότι άλλο ο θεατής θα αφεθεί να βιώσει! Αντίτυπα της ποιητικής συλλογής θα βρίσκονται στον χώρο.
Ενώ η Άννα Φέρμελη θα αφηγηθεί ιστορίες που ταξιδεύουν χρόνια στον παράξενο κόσμο μας και μας θρέφουν και ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος θα αφηγείται με τον τρόπο που μόνο αυτός ξέρει, τραγουδώντας και αναζητώντας τους ήχους των παραμυθιών. Οι δυό τους συναντήθηκαν στο «Μεθιστόρημα» για να αφηγηθούν και να τραγουδήσουν ιστορίες που διέσχισαν αιώνες και χιλιετίες αθόρυβα χωρίς μετρήσιμη επιρροή στις μοίρες των λαών και έφτασαν ως τα περίχωρα της δικής μας εποχής μονάχα με την ανθρώπινη φωνή.
 
Σε αυτή τη μαγική βραδιά, σε αυτό το μοναδικό τοπίο, όσοι ευχηθούν την πραγματοποίηση των επιθυμιών τους, ποιος ξέρει, μπορεί να γίνουν πραγματικότητα…
 
Η είσοδος είναι Δωρεάν
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6932401909 (Κώστας).
Ώρα προσέλευσης: 20:00
 
Οδηγίες πρόσβασης:
Ανεβαίνετε με κατεύθυνση την Απάνω Μεριά, περνάτε τη Φοινικιά, φθάνετε στη διασταύρωση του Μύτακα και στρίβετε αριστερά και αμέσως μετά δεξιά προς Παπούρι. Κατεβαίνετε τον δρόμο του οικισμού μέχρι το σημείο όπου ξεκινά το μονοπάτι για το κτήμα, λίγο πριν την εκκλησία του Αγ. Παντελεήμονα. Θα το δείτε στο αριστερό σας χέρι. Ακολουθήστε τις πινακίδες σήμανσης και θα βρεθείτε στο κτήμα.
Θερμή παράκληση: Επειδή ο δρόμος στο Παπούρι είναι αρκετά στενός πρέπει όλοι να αφήσετε το αυτοκίνητο στη μια πλευρά του δρόμου.
Back to top