Άρθρα

Aegean Rebreath – 2018

Aegean Rebreath

Aegean Rebreath

03-04/11/2018

Θέλετε να δείτε την αλλαγή που μπορεί να επιφέρει ο καθένας μας και μόνο; Πριν από κάποιους μήνες επικοινώνησε μαζί μας ένας ιδιώτης με σκοπό να δούμε πως θα μπορούσαμε να οργανώσουμε μία δράση στη Σύρο. Ας δούμε λοιπόν τι συνέβη εκεί!

Δύο μέρες εκτεταμένων δράσεων μαζί με το γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι ZDF με σκοπό, μεταξύ άλλων, την παραγωγή επεισοδίου για τα δίχτυα φαντάσματα το οποίο και θα προβληθεί στις 23/03/2019. Ένα βίντεο το οποίο φέρνει σπουδαίες αναμνήσεις και δείχνει τα σπουδαία αποτελέσματα αποτελεσματικών συνεργιών!

Θερμές ευχαριστίες στο Ναυτικό Όμιλο Συρου για τη συνεργασία μας, την πραγματικά μοναδική υποστήριξη τους αλλά και στο Δήμο Σύρου για τη βοήθεια του. Και φυσικά τίποτα δεν θα μπορούσε να συμβεί χωρίς τη σημαντική συνεισφορά του Greekscuba diving center. Ευγνώμονες όμως είμαστε και για τη συμμετοχή μελών της ΚΟΙΝΣΕΠ Απάνω Μεριά και της WFF στις δράσεις μας, την υποστήριξη του Nautilus Dive Center όπως και την προσφορά της διαμονής μας από το Avrofilito Syros Houses.

Back to top